Terugval en behandeling GGZ

Lieve allemaal,

Helaas niet zo’n leuk bericht. Op maandag 26 november werd mijn relatie beëindigd door mijn vriendin. De reden over hoe en wat behoud ik voor mezelf en ga ik niet online zetten. Laten we het er op houden dat een relatie naar de toekomst er voor haar niet meer in zat. Samen leuke tijden gehad, heus geen kommer en kwel! Al met al valt het me enorm zwaar en triggerd mijn verleden me weer enorm. Het gevoel van minderwaardig zijn, me suf piekeren over hoe nu verder. Met de feestdagen voor de deur bevalt me dit niets en is er dus crisishulp ingeschakeld (GGZ), waar ik 3x per week naar toe ga. Daar zal ik leren hoe met mijn verleden om te gaan en met tegenslagen om te gaan zonder daarbij suïcidale pogingen en gedachtes daarbij te krijgen zoals op 24 november 2018.

Ik probeer de draad langzaam weer een beetje op te pakken, maar gaat nog met vallen en opstaan.
Binnenkort kom ik met een jaarverslag van 2018, hou de pagina in de gaten!

Liefs,
René

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram